Hacettepe Üniversitesi Psikoterapi Araştırma Laboratuvarı (Hü-PAL)
Duyurular

- Bilişsel Davranışçı Terapide Teknik, Bağlanma ve İttifak: Vaka İncelemesi ÇIKTI!

Prof. Dr. Gonca Soygüt Pekak'ın "Bilişsel Davranışçı Terapide Teknik, Bağlanma ve İttifak: Vaka İncelemesi" isimli kitabı Türk Psikologlar Derneği Yayınları'ndan çıktı. Kitaba Türk Psikologlar Derneği'nden ulaşılabilir.

- University of South Florida'dan Assoc. Prof. Marc Karver: "Suicide Prevention" Konferansı.

"İntiharı Önleme" başlıklı konferans 26.03.2010 tarihnde saat 10:00'da H.Ü. Psikoloji Bölümü S4 Laboratuvarı'nda Hacettepe Üniversitesi Psikoterapi Araştırmaları Laboratuvarı'nın konuğu olan Assoc. Prof. Marc Karver tarafından verilecektir. Konferans tüm ilgililerin katılımına açık oalcaktır.

Not: Hacettepe Üniversitesi dışından gelen konuklarımız için Beytepe Yerleşkesi nizamiye kapısına bilgi verilecektir.

Konferansın afişini görmek ve indirmek için lütfen tıklayınız.

- Hacettepe Üniversitesi Psikoterapi Araştırmaları Laboratuvarı web sitesi test aşamasında kullanıma açılmıştır (22.02.2010).